Satelee taas, mikä ei ole tietenkään yllätys tässä maassa. Äitini lähti eilen takaisin kotisuomeen ja sen aikaa sää pysyi kutakuinkin poutaisena, vaikka kylmää olikin. On ollut tosi jäätävä ja hyyvävä talvi ja sen sietäis nyt loppua. Sunnuntai-maanantai periodille luvattiinkin jo lähemmäs +20 astetta. Sitä siis odotellessa :)

Lähdemme huomenaamulla Etelä-Englantiin Bournemouthin lähelle miehen yllätyssynttärireissulle. Pakkaan tänäiltana kamat kasaan ja toivon, etten unohda mitään umpitärkeetä pakata mukaan. Kuvia siis luvassa ens kerralla!


Mulla on särkenyt hammasta pari päivää ja koitin äsken soittaa hammaslääkärille, mutta ainoa aika maanantaina...ääh...ei käy tuuri. Ollaan reissussa sillon vielä. Sitä seuraava vasta 23.4. No, kestää kestää. Täytyy vaan toivoa, ettei kipu pahene, kunnei voi edes vetää mitään kunnon droppeja nassuun.

 

Vauva voi hyvin. Myllertää kovasti (lue: kivuliaasti) ja jatkuvalla syöttöä. Mä ajattelin kun poika oli Pikku-Jaska niin tää on varmaan sitten Pikku-Liisa :). Joo no jokatapauksessa... 31+1 viikkoja kasassa tänään, eli eihän tässä enää kauaa kärvistellä. 
Sitä tämä loppuaika nimittäin on! Mulla on olo valtava, eikä suotta. Vertasin just Jaskan odotusaikaisiin mittoihin itteäni ja nyt on enemmän kiloja ja on enemmän mittaa mahassakin. Eih... ahdistaa!
Viimeks tuli 16kg ja sairaalaan niistä jäi puolet. Onneksi loputkin lähti parissa viikossa, kun imetti. Mutta jännittää mahdunko enää koskaan farkkuihini tämän jälkeen, kun selkeesti painoa tällä kertaa on tulossa enemmän. Syön normaalisti, tai ainakin yritän, enkä ole kovasti herkkujen perään, vaikka välillä suklaata toki menee..

Ja hei! Mä ostin cross trainerin! Käytettynä £70. Ajattelin, että jos pitäisin sen avulla itseäni edes vähän kunnossa, kun mun mielestä on hankala ehtiä ja jaksaa kuntoilla, niin kotonahan tuo käy, muutama minuutti kerrallaan. Tähän asti on hyvin toiminut. Lukaskin haluaa kokeilla sitä jatkuvasti :D.

Lukaksella on nyt n.11 hammasta ja lisää pukkaa. Vähän huolestuttaa sen korvat ja tuo yskä, mutta lääkäri vakuutti pari päivää takas, että korvat ja kurkku ja rinta on ok. Okei...no miksi poika haroo korvaansa ja yskii samanlaista yskää, kuin suomessa, jolloin sillä todettiin keuhkoputken tulehdus?? Kysyn vaan.
Eilen illalla oli nukahtanut sänkyynsä käsi korvan päälle ja korva vielä taitettuna alla :/ Selkeesti korva siis vaivaa...
Ens viikolla uudelleen lääkäriin.

Jalkapallobuumi on kova. EI MULLA! HUH... mutta pojalla.. siitä tulee selkeesti futiksen pelaaja. Kuljettaa palloa kuin mikäkin neljävuotias...isänsä on käynyt lasten valmentajakurssin ja sanoi, ettei moni viisvuotiaskaan osaa vielä ajottaa juostessa pallon potkasua oikein. Lukaksella ei oo mitään ongelmia asian kanssa. Sen täytyy olla siis veressä?? Pirun brittiveri... musta tulee siis futismutsi. Ääh. Vannoin joskus ettei tule.

Jätkä pöllii aina tilaisuuden tullen muiden pallot, jollen huomaa... tosi kiva :) Ei nolo ollenkaan. Ja vaikka siis olis oma pallo mukana, se ei kelpaa.

 

Eipä mulla muuta lätistävää tällä kerralla. Kiitti kun olitte käyneet ja jättäneet kommenttia <3 <3 <3