Heippa kaikki.
Anne lähti kotia kohti ja viikonloppukin tuli lusittua. Mies tuli sunnuntai aamusti viiden maissa kotiin synttäripirskeiltä, mutta kuten lapsiperheen karuun totuuteen kuuluu, sunnuntaina ysiltä ylös eikä armoa :). En kyllä olis itse kyennyt. Mä oon yleensä näiden tiistai-iltojen jälkeen jo aivan kanttuvei jos menen pub quiziin, kuten tänään on tarkoitus. Otan lasillisen siideriä tai viiniä siellä ja aamulla on krapula. Jep. Totta se on. Takana on rilluttelupäivät! Ei sillä että niitä kaipaisin. Toki välillä on kiva käydä ulkona hyvässä seurassa.
Äskenkin kävin vaunukävelyllä kissani kanssa :D Hahaha... Se seurasi mua ja heittelin sille keppejä ja se pyydysti sitten niitä.

Eilen meillä oli traumaattinen tapahtuma, kun muutenkin väsymykseni myöntäneenä ja vihdoin sen tunnustaneena kissani päätti ilahduttaa arkeani raahaamalla TAAS hiiren ovelle. Tällä kertaa hiiri oli elävä. Oven vieressä oli vielä edelliseltäkin pää jäljellä ja toiselta suolet. YÖK. Jouduin tämän hiiren tappamaan fantatölkkipäkillä. Löin kolme kertaa. Sen jälkeen itkin. Ja itkin. Ja itkin. Kaikki vaan tuli ulos.
Tekstasin miehelle, joka tuli lounastunnilla kotiin katsomaan onko meillä kaikki ok. Hän halasi minua ja kyyneleet tulivat taas ulos.
Myönsin olevani väsynyt. Väsyneempi mitä olin itselleni edes myöntänyt.
Myönsin turhautuvani helposti väsyneenä, mikä ei miehelle tietenkään tullut yllätyksenä ja äksyilen jopa pojalle jos hän ei suostu nukkumaan. Ei pitäisi, tiedän. Eihän se hänen vikansa ole.

Nyt se on sitten myönnetty. Minä olen väsynyt.
Ystävä neuvoi ottamaan kalanmaksaöljykapseleita ja D-vitamiinia avuksi. Katsotaan tehoaako luonnonvoimat :) Onneksi tämä on kuitenkin aikaisessa vaiheessa ja varmasti saan apua pyytäessäni. Eikä meillä muutenkaan rankkaa ole, mies auttaa enemmän kuin koskaan voisin toivoa! Ja Jaska on helppo vauva. Valoa on varmasti tunnelin päässä :) Toivotaan näin.


Ostin miehelle 30v lahjaksi kahden yön hotelliloman Pohjois-Walesiin Snowdoniaan, johon kuuluu kolmen lajin illallinen viinilasillisen kera ja aamiainen ja iltapäiväteet. Lahjoin hänen veljensä tulemaan mukaan, tosin ei tarvinnut kuin pyytää niin hän tarjoutui tulemaan lapsenvahdiksi :). Hän on niin pojan lumoissa, että katsoo sen perään mielellään. Miehen veli siis ajaa meidät sinne. Mies ei tiedä että olemme menossa, pyysin vain ottamaan 2.-3.4 vapaaksi töistä :). Hän sitten otti varuiksi koko viikon :D Hahaha... Ajattelin sitoa hänen silmänsä alkumatkaksi jotta hän ei näe edes kuka on kuskina :). Hihihi...
Tämän lisäksi olen tilannut hänelle netistä kuvakirjan, jonka tein tähän astisen tarinamme kuvista :). Kaikki alkoi siis 2009 Roomasta ja kirja etenee aina näihin päiviin ja pikku-Lukakseen <3.
Toivottavasti hän pitää lahjoistaan.


Lukaksen vieno hymy....hihihih. "Et arvaa mitä mun vaipasta löytyy..."


Mikähän avuksi pojan kadonneisiin unenlahjoihin? Mahtaakohan sillä alkaa pukkaamaan hampaita tai jotain. Pientä kräninää nimittäin ilmassa, mutta olen sen vaan liittänyt kadonneisiin päikkäreihin. Hän torkahtaa vartiksi, puoleksi tunniksi... kyllä sitten väsyneenä vetää sen kaksikin tuntia, mutta ei joka päivä. Yöllä herätään syömään 3h välein tällä hetkellä.
Mitkä hampaat sieltä eka tulevat...ala vai ylä? Amatöörimutsilasta päivää. :)


Pingviinipuku on saatu Riku-sedältä :) Miehen veljeltä siis.


Huomenna pääsen ulkoilemaan Jannin kanssa. Menemme illalla leffaan. 9.3 tulee ulos uusi Robert Pattinsonin leffa Bel Ami...traileri näyttää ainakin hyvältä <3 <3 Pakko sekin on nähdä!
Onneksi meillä on vielä vapaalippuja jäljellä ;)
Huomenna pitää myös käydä tilaamassa hammaslääkäriaika (täällä kun on ilmainen hammashuolto raskauden aikana ja kun lapsi on alle vuoden ikäinen) itselleni ja käydä korjauttamassa lempikenkäni <3. Semmosta tänne. Näillä mennään :)