Menee hermot. Kirjotin pitkän tekstin kuvineen päivineen ja kopioin sitä vähän väliä ettei menisi hukkaan. Mutta kuinka ollakkaan "internet explorer lakkasi toimimasta"... eipä tallentanut kopiointejakaan, kiitti vaan vitusti suomeks sanottuna! No eikun uusi yritys.


Tästä hermojen menetyksestä huolimatta, tänään on ollut hyvä päivä<3.

Pitkästä aikaa, OIKEASTI hyvä päivä. Pärreä on ikävä, mutta heiluri ennusti hänen kuolleen joten pikkuhiljaa annan itselleni luvan olla odottamatta häntä kotiin. Heiluri ennusti myös että löytäisin metsästä hänen ruumiinsa, mutta en tällaisella sadeilmalla lähde sinne tarpomaan. Myöskin pelottaa, että löydänkö hänet täynnä matoja tai ruumiinosia puuttuvana tai muuta kamalaa :´(


Aamulla mies vei pojan ekoille päikkäreilleen ulos rattailemaan. Minä tällä välin aloin siivoamaan vessaa.
PITKÄSTÄ AIKAA!
Alotin väsyneenä ja mitä enemmän pluttasin ja puunasin, sitä enemmän muhun tuli virtaa. IHANAA! MÄ rakastan siivoomista! Vedin vessan kiiltäväksi lattiasta kattoon ja nyt on aivan ihana olo. Sen jälkeen kuurasin keittön, imuroin, pyöräytin koneellisen vaatteita ja astioita puhtaaksi ja tästä kaikesta vielä enemmän hyvää mieltä ja energiaa saatuani innostuin pojan toisten päikkäreiden aikaan sisustamaan sisustustarroilla :)

Ostin ebaysta jokin aika sitten pitkänmallisen monivalokuvakehyksen olkkarin seinälle, mutta se oli siinä vain typerän ja yksinäisen näköinen. Halusin siis kehittää siihen tänään jotain kivaa ympärille ja mielestäni onnistuin ihan hienosti.
Samaan syssyyn koristelin porrastasanteelle uuden ilmeen.
Otin kuvia (vihdoinkin meidän kodista vähän kuvaa :D) mutta porrastasanteelta on valo palanut, joten salama hieman pilasi tuota kuvaa. Mutta kaippa siitä jotakin näkee.




 


 

Mitäs tykkäätte?



Äiteen kelpaa ens viikolla siis tulla tänne :) Täällä näyttää ihan kodilta.


Toivottavasti ei vaan satais koko sitä kahta viikkoa. Nyt on koko viikoksi sadetta luvattu. Ääh. Minne katosi ne ihanat hellepäivät?


Lauantaina menen Summer ball keikalle Lontoon Wembleylle Anun kanssa. Kestää koko päivän ja esiintyjiä on paljon. On Coldplay, Katie Perry, Justin Bieper ja jotain muita, en muista. Kiva mennä vähän tuulettumaan. Anun mies menee sinne töihin, joten sai edullisesti lippuja.


Heilurini ennusti ystäväni raskauden :) OLEN TODELLA ONNELLINEN HÄNEN PUOLESTAAN!
Hänellä on ollut paljon hankaluuksia terveyden kanssa, pitkä vuosien lapsettomuustaival, jonka jälkeen saanut neljä ihanaa lasta ja nyt toivonut kauan tätä viimeistä iltatähteä. Heilurini tiesi oikein tämän ja olen tosi iloinen että hänen toiveisiin ja rukouksiin vihdoin vastattiin.

Kumpa olisi heiluri oikeassa toisenkin ystävän kohdalla :) <3 <3
Senkin saapi tietää onneksi pian :)


Nyt on siis hyvinkin odottavat tunnelmat päällään. Ensi viikkoa odotellessa.
Tervetuloa Englantiin äiti!


x