Aurinkoiset terveiset sinne Suomen maalle! Oltiin tänään pojan kanssa ensimmäistä kertaa rattailla liikenteessä ja otin oikein lelunkin sille mukaan, että pysyisi viihdytettynä. Pah se mitään lelua olisi tarvinnut :D Tyhmä minä! Tietenkin ekoilla kerroilla riittää ihmeteltävää, kun saa katsella ympärilleen. Muutaman päivän on pitänyt +20 astetta ja tänään oli taas ihanan lämmintä. Tämän viikon tämä ihanuus vielä kuulemma kestää, jonka jälkeen kylmenee. Harmi juttu, että juuri miehen yllätys-synttärireissun ajankohtana viilenee :(. Toivottavasti ei sada. Ensi sunnuntaina ollaan siis lähdössä Walesiin. Ensi kirjoituksessa siis Walesista kuvia luvassa <3. Tässä Jaska rattailemassa tänään;

Rento asenne hällä :)

Viikonloppuna käytiin miehen ja sen veljen kanssa (sekä tietenkin Jaskan) minigolfaamassa ja voin ylpeenä kertoa valehtelematta voittaneeni :) JEEE!!! (Hirvee tuuri kävi tietenki...)



Jaska söpöili vaunuissa samalla, kun muut golffasi.







Kävimme golffailun jälkeen visiitillä Ikeassa. Mukaan jäi Jaskalle uusi vaatelaatikosto sekä olkkariin uusi hyllykkö, sekä pari muuta pikkujuttua. Yks mitä en tajunnut ostaa, oli laatikko pojan leluille. Niitä alkaa kertyä... mieskin osti sille Ikeasta neljä pehmeää kuutiota, joista on tullut ihan ykkössuosikit <3.
Niitä lipastoja sun muita sitten kasattiin sunnuntaina ja vaihdettiin järjestystä. Kyllä, me kaksi ja Jaska. Hän oli kiltisti lattialla, välillä ei niin kiltisti, mutta hyvin saatiin uusi järjestys aikaiseksi.


Olen monta päivää tässä jo sanonut ääneen, että joku on varastanut mun vauvani! Oikeesti... mulla on niin iso  poika. Hän ISTUU RATTAISSA!!! No ok, ei varmaan saisi kauhiasti istuttaa vielä, mutta lyhyitä reissuja uskallan istuttaa, koska on ängennyt istumaan jo pari kuukautta.

Varattiin Suomen reissu 27.4-9.5.12, jonne mieskin pääsee mukaan. IHANAAA <3!!! Sitten hoksasin, että Lukas täyttää Suomen reissulla PUOLI VUOTTA!!! Siis järkyttävä totuus iskee päin naamaa!!! PUOLI VUOTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mihin tää aika menee....
Ilmankos se on niin isoa poikaa jo.. :D

Samainen iso sälli pissas tänäaamuna sänkyyn ilman vaippaa, kun vihdoin sain sen herätettyä lääkärinreissua varten.
Poika sai ihoonsa lääkäriltä jotain "älyttömän hyvää" voidetta ekseman hoitoon. Pah...täynnä parabeeneja (säilöntäaineita) ja alkoholia ja tietenkin paraffiinipohjainen... Enpä oo laittamassa pojalle tuota sontaa!
Kysyä saa, jos heräs kysymyksiä. Mulla on vaan pikkasen ammattitautina tää ainesosaluettelon syynääminen ;)
En meinannu tosiaan saada jätkää hereille millään. Avasin meidän pimennysverhot, leikkasin sen kynnet, riisuin siltä yökkärit, syötin sen...ja jätkä vaan nukkui!!!!! Äähhh.... Vaippaa vaihtaessa hän sitten vihdoin alkoi heräilemään ja päätti pissata sänkyyn. Kiva kiva.


Ostin tänään uutta puuroa ja uusia soseita. Joo, olen ollut laiska ja en ole tehnyt omia soseitani. VIELÄ. Tarkoituksena kyllä on, mutta tarvitsen siihen aikaa, koska en tiedä vielä mitä ja miten päädyn taiteilemaan ja säilömään niitä. Eli viikonloppua odotellessa. Viikonloppuisin on vaan aina niin paljon ohjelmaa, että toistaiseksi purkki ja pussisoseet on saaneet kelvata banaanin lisäksi. Hyvin onkin kelvanneet!

Juureksista tulee ilmaa mahaan, joten niitä vähän harvemmin oon antanut. Kaksi kertaa päivässä oon antanut baby riisiä, eli puuroa (mannapuuron tapasta) soseen kanssa. Tai sitten jotakin juures-hedelmäsosesekoitetta. Ostin nyt jotain moniviljapuuroa sille, siis 4kk+ tarkoitettua ihan. Sitä testataan huomenna.  Kaikki on tähän mennessä laskeneet, paitsi haarukalla muussattu peruna ja bataatti :)


Huomenna on mulla hammaslääkäri. Kauhulla odotan mitä siitä tulee...en oo vuosiin käyny. Vuodet vierähtää nopeaan :D

Nyt pojalla nukkumaanmenoaika eli ensi kertaan <3. Ihana kun olitte kommentoineet. Kiva tietää etten täällä yksinään höpise :)