Meillä ei ole joulukuusi vieläkään pystyssä ja mahdetaanko laittaakaan, koska...

 

TITTIDII!!

 

VIISI PÄIVÄÄ JA SUOMI KUTSUU!!!! OUJEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!


Joop. Tosiaan lahjoja on muutama kerääntynyt tuohon telkkarin viereen arkisesti lattialle ikkunan ääreen. Joulukoristeita ei ole...ainiin, onpas! Yksi. Mun suklaahirvi. Kyseessä ei siis ole suklainen hirvi, vaan pehmolelu, joka tuoksuu suklaalta. Hahhaa... sillä lukee merry christmas sarvissa. Jouluista, -eikö?

No toivotaan, että joulusta saadaan kiinni Suomen päässä. Toivoisin kovasti edes pikkaisen lunta maahan, mutta tärkeintä mulle on nähdä kaikki ihanat ihmiset, perhe, ystävät, joita en ole nähnyt puoleen vuoteen. Sitten kesäkuun!!! Kauheeta...hirvittävän pitkä aika. Onkohan ihmiset muuttuneet? En ole koskaan ollut poissa kotoa näin pitkään. Onneksi äiti on poikkeillut täällä kolmesti tuon jälkeen.

Mies odottaa myös Suomen matkaa innolla. Se ei ole Suomessa käynyt sitten Helmikuun jälkeen....ikuisuus siitäkin!

Jaskan rekisteröiminen Suomalaiseksi ei sitten onnistunut vielä. Mä olen ollut yhteydessä apostillen toimistoon nyt kaksi viikkoa sen jälkeen, kun postitin heille Jaskan syntymätodistuksen legalisoitavaksi. He sanoivat, etteivät koskaan ole saaneet todistusta perille ja maksukaan ei ole tullut perille? WHAT?
Eli olemme odottaneet turhaan kaksi viikkoa...
Pojalle on siis luvassa NIMIÄISET 28.12...ei ristiäiset. Jaska kastetaan sitten Helmikuun Suomen reissulla vasta ilman juhlia ja nyt juhlimme nimiäisten merkeissä. Äitini täyttää samana päivänä 60 vuotta, mutta ei halunnut juhlia vuosipäiväänsä, joten syynäsin siihen kohtaan sitten osuvasti Jaskalle juhlat :). Mehän juhlitaan!!! PISTE!

Jaskalla on lenssu. Mä toivon sydämeni pohjasta, että se ei ole homeen aiheuttamaa yskää ja räkää mitä sillä on :S
Kerroin lääkärille kaiken homeongelmasta ja kaiken mitä pojalla on ollut oksentelusta, leikkauksesta, nyt ripulista ja yskästä ja nuhasta...mutta lääkärin mielestä pojassa ei ole tulehdusta eikä siis mitään vikaa. Että semmonen diagnoosi tuli. En voi tehdä muuta kuin odottaa, että poika paranee.

Olemme kokeilleet kotikonsteja tosin, joita olen kalastellut ympäriinsä ihmisiltä;
-Sängyn päätyä korotettu
-Harsoon käärittyä valkosipulin kynttä sänkyn yläpuolella
-Vicksiä hierottuna omaan rintaani poikaa imettäessä
-Lämmintä vettä juotettuna
-Nenää tyhjennetty lämpimän rätin avulla sekä imun avulla

Jos tiedätte jotain muita vinkkejä, niin kommenttiraitaa kiitos!
-Missähän kaikki muuten luuraa? Ei ole pahemmin kommentteja tullut hetkeen. Tiedän, että blogi sai laiskan alun, pahoittelen sitä kovasti.

Olemme Suomessa 19.-30.12 ja sen jälkeen luvassa jouluisia valokuvia <3

Jaha...olisko meillä vielä söpö kuva potilaasta näin loppuun <3