Katsotaas kauanko mä saan kirjoittaa ilman häiriötekijöitä.
Eli kuten varmaan huomasitte, blogi ei vaatinut enää salasanaa. MUTTA, se on edelleen yksityinen, joten ei pitäisi löytyä hakukoneilla tai muutenkaan, ellei sinulla sitten ole siihen suoraa osoitetta. Kuvia tulee edelleen, mutta niitähän löytyy facebookistakin, joten mitä sitä sitten... tää hommahan kusi käteen niin sanotusti jo alussa, kun syntyikin NIIIIIN suloinen poika, että siitä piti nappailla kuvia ja esitellä sittenkin koko maailmalle niitä, vaikka toisin aluksi päätinkin. Nää on vissiin näitä asioita, jotka menee siihen kategoriaan, ettet ymmärrä ennen kuin huomaat itse tekeväsi samoin.

Ja toinen,
Vuodatus.net ei ole hetkeen toiminut ja heillä on ollut myös joku serveriongelma, eli KAIKKI VALOKUVAT joita tähän mennessä olen lisännyt, ovat kadonneet bittiavaruuteen :(:(
Ei kiva ollenkaan. Mutta elämä on.


Ollaan nyt takaisin Englannissa kolmen viikon Suomireissun jälkeen ja täytyy kyllä sanoa, että äidin hoivissa on aina mukava käydä <3. Ja joka kerta sieltä on vaikea lähteä, tosin nyt oli jopa ekaa kertaa ihan mukava palata kotiin, kun oli miestäkin jo tosi kova ikävä.

Vanha tuttu arki on jo rullannut käyntiin, tosin yksi erikoinen juttu tässä on. TÄÄLLÄ ON KUUMA! Siis mitä ihmettä!??!
Viikonlopun piti 30 astetta (myös meidän makkarissa...ääääääääh) ja nyt on luvattu arkipäiville semmosta 20-25 astetta. Ihan kiva! Täähän on nyt sitten viimeinen viikko ennen, kuin mun työt alkaa.
Eli virallisesti jo kesälomapäiviä tässä kulutellaan.
Tosi haikeeta.
Mitenkä mulla on muka 9kk+ ikäinen poika ja äitiyslomakin lusittu jo?? Ohhoh. Miten en koskaan osannut itseäni kuvitella tähän kohtaan. Tai ehkä en uskaltanut edes yrittää. Mutta joskus ne toiveet toteutuu.


Poika elää vissiin edelleen Suomen ajassa (+2h), sillä pari aamua herätty ennen kuutta. APUA! Ei ole mun juttu....O.o.
Ehkä se tasoittuu vielä. *toiveajattelua?*
Vähän väsyttää. Ja iltapäivällä tuntuu jo, että voisi mennä nukkumaan. Tai ehkä tarttiskin ottaa päikkärit.


Tänään me saadaan naapurin Kelly ja Thomas-poika kylään ja iltapäivällä myöhemmin tulee Anu&Henry-boy visiitille <3 <3 <3 Ihanaa saada nähdä ystäviä täälläkin päässä!!!


Saimme tietää Anun kanssa, että varaamamme yöpaikka (Bed&Breakfast) Italian Bergamossa on perunut varauksemme ja meidän pitää nyt löytää uusi yösija. Ääh. Heillä oli ollut joku serveriongelma kai myös ja olivat löytäneet päällekkäisvarauksen. Vitsi soikoon. Tänään pitää siis etsiä uutta yösijaa, onneksi on hotels.com :) Mutta ei ressiä. Kaikella on tarkoituksensa?

Olemme siis Anun kanssa lähdössä kaksistaan Italiaan Bergamo-Milano visiitille viikonlopuksi Syyskuun alussa <3. MAHTAVAA!! Odotan tosi paljon! Nyt kun olen lopettanut imetyksenkin, niin matka sujuu varmasti muitta mutkitta, sekä pojat pärjäävät täällä. Tietenkin kirjotan pari A4 lapullista ohjeistusta isälle :D Hahaha....


Isukki on vähän hakusessa ton meidän pikkuhiiviön kanssa, joka konttaa kovaa ja kiipeilee joka paikkaan.
Kiitos mummin, hän osaa tulla peppu edellä hienosti alas rappusia ja sohvalta ja sängystä sun muista, eli ei niin haaveriherkkä tällä hetkellä. Mutta tuo kiipeily....apua!! Ja kohta se jo kävelee!

Mitattiin Suomessa poika ja 74cm oli mittaa ja tänäaamuna punnitsin 9.8kg elopainoa. Jos 10kk kunniaksi tulisi se kymppi kiloissakin täyteen. Mene ja tiedä :D



Oli ihana aamu tänään, tai no aamu on edelleen 8:46 näyttää kello.
Mutta siis herättiin, syötin pojan, isäntä lähti töihin, heitin pesukoneen päälle ja avasin telkkarin. Poika alkoi ekaa kertaa katsoa piirrettyjä ja tuli sohvalle mun kainaloon <3 <3 . NUKAHTI SIIHEN <3 <3. IHANA!!!!! Sydän suli.
Nyt se pötköttää tossa sohvalla niinkuin vanhaan hyvään aikaan, kun se vielä mahtui tuohon sohvankulmaukseen ongelmitta. Nyt makoilee sohvan päädyssä isoimmalla tyynyllä. Saas nähdä kuinka kauan. Mutta puol tuntia on onneks jo unta maistunut. Yleensä nää aamutorkut jääkin tohon.
Mutten voi lähteä nyt ees pissalle yläkertaan, kun viimeks kun tein sen pojan nukkuessa sohvalla, löysin sen seisomasta sohvan vieressä alakertaan palattuani. Silloin sillä oli ikää about 4kk. :D Että jos mä nyt oottelisin vielä hetken, kun mun tuurilla se kiipee täällä pitkin seinää, kun tuun vessasta takaisin.


Terkkuja sinne Suomen päähän. Oli ihana nähdä kaikkia ystäviä <3 <3 <3