Helou! Tossa just suunniteltiin ystävän kanssa, että mikäli miesten kanssa ei onnistu, niin lähetään Australiaan kasvattaa kenguruita sitten keski-iän kriisissä :D. Pari paidatonta puutarhuria siihen sitten silmänruuaksi ja kookosdrinksut käteen. JES. Elämä on laiffii :D


No toistaseks kuitenkin miehen kanssa onnistuu, ja ei se keski-ikäkään nyt NIIN lähellä vielä ole. Joten pidetään tää Suunnitelma Beenä.


Kuvassa (jonka piti kätevästi tulla tähän väliin, mutta se lykkäskin sen tonne alkuun...ääh) on Jaskalla päällä uusi Haisuli-body, jota en voinut jättää kauppaan. Vetäsin sen tänään sitten sen päälle ekaa kertaa ja manasin, miksen ostanut 86cm kokoa 80cm sijaan! Eihän toi nyt kauaa tolle mene. Pöh. No kuitenkin. Pyysin sitä sitten poseeraamaan haisuli päällänsä ja se veti lattialle maate mahalleen. Kiva. Äiti ei nyt ihan tarkoittanut tuota.
Sitten se konttasi pöydän alle piiloon :D Mutta sain napattua kuitenkin pari kuvaa :)


Semmonen hymypoika se on :). Ja vetää sitten mitä ihmeellisimpiä naamanväänteitä jatkuvasti. Ihana <3. Mä oon kuulemma ollu samanlainen ilmeilijä. (Ollut?????)


Kävin lääkärissä eilen selästäni ja lääkärisetä antoi sitten kahta eri kipulääkettä mukaan. Kerroin sedälle, että menisin mielummin fyssarille, koska en aio lääkkeitä syödä samalla, kun pidän lapsestani huolta yksin kotona. Setä ei oikein käsittänyt tätä vaan käski syödä lääkkeitä ja tulla parin kk:n päästä takaisin jos kipu pahenee. Mä sanoin sille, että mun piti tulla jo monta kk sitten tänne ja kipu ON vaan pahentunut että voisko se nyt laittaa mut suoraan sinne fysioon. EI. No ei sitte! Menen toiselle lääkärille... -pirun ääliö Intialainen.

Joka tapauksessa, en aio noihin lääkkeisiin koskeakaan, ellei sitten tule sellaista aamua eteen, etten kertakaikkisesti pääse kivun vuoksi ylös sängystä.
Mulla on siis selkä kipuillut sen jälkeen, kun synnytin. Ei lihaksista vaan selkärangasta.


Ilma on ihanan aurinkoinen ja käytiin tossa jo pihallakin. Nyt jätkä vetää ekoja torkkujaan ja kattotaas mitä sitten keksitään iltapäiväksi :).


Tänään tulee kummitäti illalla visiitille ja huomenna tulee kummisetä ja mennään puistoilemaan <3 <3 <3 Ihanat kummit <3.

Lauantaina pojalle on varattu uus valokuvaussessio, joka on siis 2/3 kerrasta. Eka oli sillon 3kk iässä ja nyt tää toka piti olla siinä about 6-7kk iässä, mutta "vähän" venähti. Kolmas on sitten kai siinä vuoden paikkeilla, kun poika jo kävelee. Eli ...ei herranenaika! Pitää miettiä mitä sille laittaa päälle!!!! Haisuli olis kyllä kiva, -eiks oliskin? Mitäs muuta... meillä on vähän vaatteista pulaa. Seuraavista koista siis. Tätä 80cm on nyt varmaan sen verran, että pärjätään. Housuja on hirveesti. Bodeja muutama (alle viis?) ja lappuhaalareita kolmet (yhdet pitkälahkeiset vain). Välikausipukuja löytyy parit (kiitos Tarun <3).
Sit parit leggarit, teepaitoja on sata, sukkia... en mä keksi... no pitkähihasia on varmaan vähän naftisti kyllä tässä koossa :( Niitä pitää pitää siis silmällä.


Nyt erinomaista viikkoa kaikille!
KAKSI VIIKKOA ja tämä neiti lähtee ystävänsä kera Italiaan ja jättää pojan hoitoon isälleen <3 <3  <3 (Mahtaa olla isäntä katki, kun tuun takas :D hahahah)