Hellurei! Terkut Suomesta!
Ihanaa ilmaa pitänyt hei.. semmosta täydellistä pikkupakkasta viidestä kymmeneen astetta. Tosin nyt luvattiin pariksi päiväksi vähän kylmempää. Mutta ei se haittaa. Saatiin Suvilta pulkkakin lainaan ja ollaan käyty Ärrällä ja kaupassa pulkan kanssa :). Poika vetää pulkkaa mielellään itse, paitsi jos äiti on niin tyhmä ja laittaa kyytiin vaikka kauppakassin :( Ääh. Mutta osaa sitten mennä itse kyytiinkin, kun jalat väsyy.
Ostin sille eilen Fesen kirpparin kautta uudet Kuomat, koossa 22. Eipä tarvi huolehtia ettei villasukka mahu enää kenkiin <3. NYT MAHTUU!

Muutenkin tuo poika on nyt viimisten parin kolmen kuukauden aikana kasvanut niin suurella vauhdilla, että sitä on tosi hieno ollut seurata!

Se on mennyt yhtäkkiä parin sanan ymmärtämisestä tosi laajaan suomenkielen ymmärtämiseen. Aamulla pyydän sitä hakemaan vaipan, niin hän juoksee perähuoneesta olohuoneeseen ja tuo äidille vaipan, joka vaihdetaan sitten sängyssä (minäkö laiska?). Ei. Väsynyt vain ;)
Sukatkin hän hakee pyynnöstä. Tietää niin paljon sanoja ja osaa näyttää jo mitä haluaa. Repii ihmiset ylös sohvalta, jos haluaa jotain :D. On oppinut pyörimään ympyrää paikallaan ja se onkin tosi hauskaa :D!
Myös hampaiden pesu on nyt ihan MUST juttu ja se suuttuu ellei saa hammasharjaa käteensä, jos näkee mut pesulla. Ihan sama sitten vaikka tunti takas ois just harjattu hahaha.

Se oppimisen vauhti on jotain järisyttävää myös näköjään tässä kohtaa. Poika kaatui selälleen suihkussa ja löi päänsä. Seuraavana päivänä mummi vei hänet saunaan ja osasi niin nätisti varoa liukasta lattiaa, kun muisti kaatumisensa. Hienoa! Ei yhtään kohellusta. Tänään olis taas sauna, kattellaan kuin käy. Vieläkö on muistissa kuhmut ;)

Imuri ja autot pitää samaa ääntä, kuten me kaikki tiedetään ;) haha.. se on kans hieno opittu taito. Ei osaa sanoa sanoja, mutta pitää sitten ääntä.
Niin ja kyllä se sanoi nenä kun nenää haettiin yks päivä päästä :). Mutta ei sen jälkeen ole tullut. Eikä ole kiirekkään.

Paljon kaikenlaista siis tapahtuu just nyt kasvurintamalla. Myös mun kohdalla. Nyt on parin viikon sisällä maha pullahtanut näkyviin ja tossa se möllöttää :) <3. Tykkään kyllä. Se jotenkin taas konkretoisoi. Tietty noi alati tuntuvat liikkeet omalta osaltaan muistuttaa kans meidän pienestä  ;)
Viikko vielä puoliväliin.

Ja jotain huonoakin, lonkat on alkaneet jo nyt löystymään ja kävely tekee pahaa. Oon yrittänyt kävellä pientä lenkkiä ulkona joka päivä pitääkseni edes jotain lihaskuntoa yllä. Torstaisin on jumppa (suomessa), jossa käyn. Jotkut liikkeet tekee tosi häijyä, mutta jätän ne sitten väliin. Pitää fyssarilta helmikuussa kysellä, että mitä voin tehdä, jottei musta tulisi vallan rampaa loppuun mennessä :(
Muita kolotuksia ei ole. VIELÄ. Kyllä mä tiedän, että hyvin samaa kaavaa mennään kuin viimeksikin :(.
Toivotaan että se loppu"huipennus" olis sentään eri kaavalla.


Nyt kun nää ei-ketään-kiinnostavat-lätinät on viimein kirjattu pitkästä aikaa ylös, niin kerronpa tähän loppuun, että Antsu tulee viikon päästä suomeen ja varasin meille laivareissun <3 <3. Se on ihan innoissaan :) MINÄKIN OLEN! Poika tietty tulee mukaan. JEEE!!