Heippa!

Olemme eilen palanneet Suomen lomalta takaisin kotiin. Olipa ihana vajaat kaks viikkonen!! Komiat ilmat ja ihania ihmisiä <3. Kuten aina. Täällä sataa. Satoi eilen, sataa tänään. PLÄÄH. Tosi mahtavaa. Ainoo positiivinen asia tässä on se, etten raavi silmiä päästäni. Toissapäivänä alkoi nimittäin siitepölyoireet, enkä imettävänä voi ottaa lääkettä.

Siivottiin eilen heti koko kämppä. Mä innostuin siivoomaan jopa jääkaapin :D
Käytiin kaupassa täyttämässä jääkaappi sen jälkeen ja vaihdettiin makkarissa vähän järjestystä. Sitten oltiinkin ihan katki :D.

Meidän vuokralainen/pojan kummitäti muutti yllättäen pois täältä meidän loman aikana. Tosi kivan varotusajan antoi meille. Multa nousi höyry päästä, kun tiesin täällä olevan meille tuntemattomia ihmisiä auttamassa häntä pakkaamaan. Hänen tavaroitaan kuitenkin oli ympäri asuntoa. Ei ollut todellakaan kiva veto häneltä ja kerroin sen hänelle myös.
Eipä ole kuulunut hänestä mitään sen jälkeen. Mahtaako enää kuuluakkaan...
No, antaa ajan kulua kuten meedio mulle totesi tiistaina.

Poika on tänäaamuna huutanut kurkku suorana kaks tuntia. Sitten se kuukahti tuohon sohvalle. Mahtaako hampaat vaivata pikkusta.
Tai mikään pikkunen enää ole... 6kk tuli täyteen Suomessa.



Hän sai ekaa kertaa maissinaksuja käteensä ja söi siltä seisomalta varmaan yhdeksän naksua :D. Tällä keinolla me saatiin syödä oma ruokamme rauhassa hahaha...
Suttaahan nuo, mutta mikäpä siinä. Lähteehän se suttu pyyhkimällä.

En osaa puolvuotis mittoja vielä sanoa, kun huomenna päästään vasta puntarille. Mutta heittäsin arviolta 9kg ja 70-71cm... tai jotkut 74cm bodyt on jo niin tiukkoja ettei voi laittaa kiinni... En siis tosiaan tiedä. Jotkut on tosi nafteja...

Jaska pääsi Suomessa saunomaan muutamaan otteeseen. Mutta tämä oli ehkä hienoin kokemus kaikista;



Maitokärryajelu!! Hahahaha... :D unohdettiin siis rattaat kotiin. Hihhih. Hätä keinot keksii.

Ostettiin kirppikseltä hyvät matkarattaat 25€:lla. Olen todella onnellinen! Suuri säästö!! Ei niiden tartte olla tuon kummosemmat mun mielestäni. Tärkeintä, että toimii, on helppo kasata ja laittaa kasaan, sekä mahtuvat auton perään.
Jaska ainakin nautti unistaan niissä moneen otteeseen :)


Juu, tervetuloa takaisin arkeen. Paljon kaikkea kivaa tapahtui Suomessa. Niistä lisää varmaan ensi kerralla, nyt heräsi poika joten palaan todennäköisesti kuuntelemaan huutoaarioita. Toivottavasti tämä ei jatku iltaan asti, tai hypin seinille kun mies tulee töistä kotiin.



Missä kaikki on? Kommentteja saa jättää jos käy lukemassa :)