Jepajee...sweeppi saatiin kuin saatiinkin tehdyksi ja jännäsin sitä turhaan. Kätilö sanoi, että kun sormet on kohdussa, niin tunnet miltä kunnon supistus tuntuu harjotussuppariin verrattuna. Siinä vaiheessa rupes jännittää....tai okei, myönnetään, -hirvittää!

Mutta eipä se pahalta tuntunutkaan. Menkkakrampilta? Mutta niitä mulle tuli aamulla jo ennen sweeppiäkin...semmosia menkkakramppimaisia suppareita siis. No kätilö sanoi että sweeppi meni hyvin ja oikein hyvin kestin sen ja nyt sitten jäädään odottelemaan. Sain muutaman supparin siellä vastaanotollakin ja se sanoi, että tuota vauhtia teillä on vauva sylissä iltaan mennessä. Hahah oisitte nähny, mies meinas pökrätä siihen paikkaan :D

Joo mutta, en tosiaan nosta toiveitani korkeelle, elkääkä siis tekään. Mä vaan oottelen että nämä tästä hiipuu ja jää kokonaan pois ja joudun taas turhautumaan :( Pessimisti vai realisti??

Koko aamun on siis tasasesti tullut suppareita, jotka hengittelen läpi. TENS laitteen Janni asensi selkään ja se nyt vaihtelevasti saa vähän ajatuksia kivusta muualle (jos sitä muistaa käyttää :D). Kätilö kuitenkin sano, että kohdunsuu auki vasta yhdelle sormelle ja lapsen pää ei ole vielä siinä kohdunsuulla vaan vähän sivussa ja sanoi myös että kohdunkaula on vielä takana, eikä edessä niinkuin synnyttään lähtiessä tulee olemaan.

Mutta siis nyt nelisen tuntia suppareita tullut noin 3-7min välein ja kestoltaan ovat 20-90sek. HUH taas tuli yks...siinä oli voimaa.

Sain ohjeeksi liikkua liikkua ja liikkua, juosta portaita (vitsaili varmaan...) ja kun jalat väsyy niin pomppuuttaa jumppapallon päällä. Senpä vuoksi siis kotiintullessa laitettiin youtubesta poppiklassikoita soimaan ja tanssittiin täällä pitkin olkkaria ja mä puuskuttelin välillä suppareita ohi musiikin tahtiin :). Sitten alko toi iskias vaikeuttamaan asioita eikä oikein tee mieleni tanssia. Mieluiten heittäisin selälleen sänkyyn tuon unettoman yön jäljiltä ja nukkuisin... mutta taidan tyytyä toiseen kahvikupilliseen, jos siitä saisi virtaa. Sitten ajateltiin lähteä lounaalle jonnekin. Mies on töissä ja saa ollakkin....se napataan kyytiin vasta sairaalaan lähtiessä ;)

Mutta tosiaan, en edes tiedä koska sairaalaan kuuluu lähteä, joten lähdetään sitten kun pää näkyy viimeistään :D