Terve!

Me olemme palanneet Jaskan kanssa kotiin Englantiin (maanantaina) ja pojan Suomi-Kummi Anne-täti tuli mukaamme viikoksi. Lento meni taas oikein mallikkaasti, poika on kyllä syntynyt reissaamaan (kuinkahan monesti mä tulen tätä vielä sanomaan). Kone tuli nimittäin molemmilla kerroilla alas niin vauhdikkaasti, että jopa mun korvani paukkuivat todella kivuliaasti ja en yleensä edes huomaa korvissani juuri mitään lennon aikana. Mutta poikaa ei haitannut nopeat laskut, se köllötteli sylissä ihan tyytyväisenä ja hiljaa :). Muiden lapset huusivat, mutta meidän jäppinen ei. Kyllä sai taas olla ylpeä :). Tottakai selkäpaskat piti vääntää tälläkin kertaa, mutta se nyt on jo vakio ;) Hahaha...



Suomen reissu oli mitä ihanin ja luulin aikaa olevan vaikka mihin.
Kuuluisat viimeiset sanat.
Aika loppui kuitenkin kesken, mutta ehdein näkemään suurta osaa ystävistäni ja perheestäni, joten se on tärkeintä.

Jaskalle iski flunssa viime viikon keskiviikkona, koska hikosi ulkona vaunuissa vähän lämpimämpänä päivänä. Kuume nousi ja räkä lensi, mutta kuume taisi ajaa taudin pikaisesti poiskin, kun nyt ei ole räästäkään enää tietoa! Hieno homma.
Itse sain pojalta sitten vuotavan nenän, mutta onneksi ei tullut pahempaa tautia itsellenikään, -ainakaan vielä.

Englannissa on mukavan lämmin. Eilen oltiin vaunuttelemassa keskustassa ja lämpötila kohosi sinne 18C tietämille ja ilma oli ihanan aurinkoinen. Sain riisua pojalta vaatetta päältä kunnolla ettei olisi taas hikoillut vaunuissaan. Outoa, ettei tarvinnut pakata sitä talvitamineisiin. Kai se kevät sieltä siis tulee. IHANAA  <3 <3 <3!!!

Tänään hän sai kolmannet rokotuksensa. Ei vielä ole alkanut lämpöilemään tai itkemään, kuten viime kerralla. Mutta eiköhän se vielä ehdi, eli en kehaise...


Poika söi ekaa kertaa maistiaisina banaania, päärynää ja vähän pottuakin :)
Tässä kuva ihan ensimmäisestä banaanikokeilusta.


Hihhih... MITÄ SÄ MULLE SYÖTÄT!!!


Jaskasta otettiin virallista kolme kuukautis potrettia mummulassani (on muuten varmaan yhdyssana...hups) samassa tuolissa ja saman taljan päällä kun meikäläisestä on otettu 3kk iässä aikoinaan, pakko laittaa yksi otoksista tähänkin. Tilasin niistä kuvajulisteen, johon tuli 6 kuvaa :)

Palataan astialle loppuviikolla, kun Anne palaa kotiinsa ja mies lähtee rilluttelemaan kavereidensa kanssa. Siihen asti; MORJENS!!