IHANAA Joulu on kohta ovella!
Meillä availlaan joulukalenterin luukkuja innolla ja lasketaan päiviä siihen, kun saadaan hakea mummi lentokentältä (sunnuntaina).

Odotan joulua kovasti! Tiedossa on suuri perhejoulu, kuten aina, kun vietämme Englannissa joulua. Ihanaa, että äitini pääsee taas mukaan rientoihin. Joulu on hyvinkin erilainen täällä. Lahjat avataan Joulupäivänä aamulla, jonka jälkeen syödään jouluruoka ja sen jälkeen leikitään lahjoilla. Tosin meidän nappulalle on tiedossa niin paljon lahjoja, että me ei varmaan koskaan päästä syömään.
Itse en ole ostanut ainoatakaan lahjaa, -ja kielsin äitiäni tuomasta sille yhtään lelua :D. Musta tuntuu, että miehen perhe hoitaa tämän lahjapuolen hyvin pitkälle. Ja kummitädeiltään on saanut myös paketteja kuusen alle <3.

Minikin sai jo pari pakettia Jannilta kuusen alle. Voi kauheeta...
Ens jouluna on sitten kaksi lasta kuusen ympärillä. Toinen nyt ei vielä sillon kävele, tai konttaa edes, mutta mä luulen että Jaska hoitaa tän hyörimisen ja pyörimisen, kun lahjojen makuun pääsee taas kuukautta ennen synttäripäivänään.

Kiva toisaalta, että toisen synttärit on kesällä. Mä oon itse tykännyt aina siitä, että synttärit ja joulu on tasasin väliajoin, eikä lähellä toisiaan. On sitten aina mitä odottaa ja tarvittaessa voi pyytää vielä lahjoja ;) Hahah..no enää toi lahjojen pyytäminen ei toimi. Mä en varmaan oo enää yhtä söpö kuin ennen ;) Hihhhih...

Meillä on laitettu (vaaleanpunainen) kuusi pystyyn ja se on saanut olla yllättävästi kyllä rauhassa. Lahjoja on kuusen alla paljon ja Jaska ei jätä niitä rauhaan. Joka päivä se raahaa ne valikoidut lahjat sieltä, -jotka on kyllä isänsä lahjoja, meille vuorotellen ja suuttuu jos niitä ei avata :D.
Ens vuonna pitänee lahjat piilottaa. Tarvii varmaan hankkia kuivausrumpu ja seurata mein äidin jalanjälkiä. Löysin lahjakätkön varmaan vasta joskus teini-iässä? Äiti muistaa paremmin.


Jaska oksenteli taas illalla, kun tyhmä minä syöttelin sille satsumia pitkin päivää ja se ei pureskele niitä kunnolla vaan hotkii ja ne jää tukkimaan sen masua. Illalla tuli taas KAIKKI ylös satsumineen päivineen. Sen jälkeen veti 12h unta palloon. HIENOA!
Pitkät yöunet on tulleet nyt tavaksi. Kohta ne hampaat alkaa taas vaivaamaan, joten ei tää ilo kauaa jatku. No onneks saadaan mein äiti tänne. Niin ja Jaska ja minä lennetään äidin kanssa sitten 4.1 Suomeen. Ostin vasta menolipun, mutta takaisin pitää tulla Tammikuun loppuun mennessä.
23.1 olis varattuna rakenneultra-aika, mutta sitä pitänee siirtää myöhemmäksi. Mies lentää toivottavasti suomeen ja lennetään yhdessä sitten kotiin. Katsellaan tänään vähän päivämääriä lisää...


Käytiin miehen ja pojan kanssa Kiddicaren superstoressa testaamassa tuplarattaita ja halusin testata näitä Baby Jogger City Mini Double tuplia erityisesti. Ne on saaneet parhaat arvostelut käyttäjiltään ja niissä on ominaisuuksia, jotka ehdottomasti tupliin haluan. Yllättävää kyllä, värikkäät mallit on halvemmat mitä pelkät mustat, joka on tietty mun mieleeni. Uutena alkaa hinnat £399 ja mustat maksoi about £600. Outoa. Mustia silti Ebayssa oli käytettynä eniten myynnissä... tyhmät britit.







Seuraavat ominaisuudet siis löytyy ja PITÄÄ LÖYTYÄ;
  • Sopii vastasyntyneelle
  • KEVYT työntää ja liikuttaa
  • Säädettävä työntöaisa
  • Erilliset sade/aurinkokuomut
  • Lukittavat etupyörät (Suomen talveen)
  • Helppo taittaa kokoon
  • Menee pieneen tilaan
En minä muuta vaadi :) Niin juu ja ihanat värit vielä kaupan päälle ;). Tämän värin lisäksi himoitsen lila/harmaata.

Baby Jogger City Mini Double 2012 - Purple
Kivan näköiset kärryt, eikö?

Vointi on ollut nyt hyvä ja himoitsen lihaa aivan älyttömästi. Minähän en punaista lihaa siis syö (äärimmäisen harvoin voin syödä), mutta nyt kuuluu pihvit viikottaiseen ravintoon. Ja lihaa on saatava päivittäin :D Muita herkutuksia ei ole. Paino junnaa edelleen samoissa lukemissa, mutta kaipa se sieltä alkaa nousta ens kuussa viimeistään, kuten viimeksikin.

Viikot menee tosi nopeesti, en tajua? Ekassa raskaudessa odotti ja odotti ja seurasi sikiön kehitystä päivittäin... -nyt tajuaa yhtäkkiä että on menossa rv15 :o?!?!? Ei muuten mutta kohta ollaan taas synnärillä. HIRVITTÄVÄÄ!!! Omat housut menee edelleen jalkaan, se on varmaan ton painon laskun syytä. Ekassa ostin äitiysfarkut jo rv11. Erilaisia ovat tosiaan. Kiinnostavaa nähdä kumpiko sieltä tulee...



Kiitos käynnistä Annelie ja Annu! Kiva kun jaksatte lukea mun lätinöitä!
Annelie mä kävin sunkin päikyssä mutten tajunnut jättää merkkiä :S