Pitäisi oikein kunnostautua tässä bloggailussa taas. Nyt oon ollut tammi-helmikuun miltei kokonaan Suomessa ja siellä ei tullut bloggailtua ollenkaan. Palataas siis pikkuhiljaa ruotuun.

Pojan kummitäti oli meillä kylässä muutaman päivän ja oli kyllä mukava visiitti kaikin puolin! Ehdittiin vähän shoppaillakin, vaikka lumisade meinasi haitata sitä ja pois lähtöäkin. Maanantaina sateli siis koko päivän lunta ja tänään ollut tosi kaunis, mutta kylmä ilma. Huomenna lupas taas lunta.

Katsoin viime vuoden lukuja, niin tähän aikaan vuodesta ollut +15C! Tää on NIIN perseestä tämmänen nollakeli tässä maassa. TOSI kylmä sisällä ja ulkona. Jopa poika raahas mulle vaatteita ja nosti jalkaa sen merkiksi, että pukisin sille lisää päälle. Rassu. Ja sillä on sisälläkin pari kerrosta vaatetta yleensä.

Tänään kyllä kylmäs kieltämättä vähän, kun käytiin ulkona ja oli hyytävä viima ton parin asteen lämpötilan lisäksi, eli olisko tuntunut pakkasasteilta viiman kanssa kevyesti kuitenkin.
Noooo oltiin tossa leikkikentällä ja siinä sitten oli paikallinen kolmelapsinen perhe samaan aikaan, jonka vastasyntyneellä kevyt vanupuku, ei hanskoja, ei pipoa...
Noin 2-3veellä pojalla neuletakki, ei hanskoja, ei pipoa.
Noin 4-5veellä pojalla untuvatakki, ei hanskoja, ei pipoa.
Että tota...näin täällä meillä. 


Meillä alkaa olla kaikki hankittuna uutta tulokasta varten, paitsi mun oma mielenrauha synnytystä kohtaan O__o. En tiedä saavutanko sellaista koskaan.
Nyt on 27+0 viikot ja maha tuntuu raskaalta. Vauva painaa noin kilon paikkeilla (vaikka täällä arviota ei siis anneta, mutta olen seuraillut muiden painoarvioita). Tällä jäätelönhimolla taitaa tulla silti joku jättisuuri sokerivauva...apua.
Laitetaan tännekin kuvalinkki. Nappasin siis mahasta kuvaa, muttei sitä ruveta missään facessa levittelemään ja tämä on kuitenkin suojattu blogi, joten tässä: 
http://aijaa.com/c23yLr

Saamme perjantaina viikoksi vieraan Itävallasta. Mun kirjeystävä tulee visiitille (kolmas kerta). Tosi mukava nähdä häntäkin. 
Sen jälkeen on vuorossa mun äitini, joka tulee pääsiäiseksi tänne (+pari viikkoa). 

Mies täyttää vuosia 13.4 ja miehen veli vie meidät yllätysreissulle. Tai no minä tiedän minne mennään tietenkin. Hän on varannut Bournemouthin läheltä talon, jossa sauna ja uima-allas (*tuulettaa*!!!). Siellä ollaan pe-ma. Poikakin on jo himosaunoja, joten saunottua tulee varmasti päivittäin!

Aloitin vesijumpankin ja menin saunaan, vaikka paikallinen sääntö on, ETTEI RASKAANA OLEVA SAA MENNÄ SAUNAAN. PAH! Eikä myöskään ALLE 16v. Hei ihan oikeesti!!!!!!!!
Ja kiukaan ympärille on rakennettu suojamuuri, jottei kukaan heittäisi vettä kiukaalle :D Hahahaha...vitsi tää maa on ihan vitsi välillä.


Mutta, kevättä odotellessa. Toivottavasti näen monta kommenttia tässä kirjoituksessa ettekä ole hyljänneet mua :)