Heipparallaa ja terveisiä keväisestä Englannista!
Katselen tässä Australian Top Chef ohjelmaa ja kuolaan niiden tekemää suklaajälkiruokaa....slurp! Kumpa itsekin viitsis... tai siis pitäskö sanoa että kumpa OSAIS!

Poika on eilen ja tänään ottanut pientä huutoa ennen päikkäreille nukahtamista, äsken oli taas pienet sodat ennen nukkumatin tuloa. En tiedä miksi? Välillä se nukahtaa tissille niin nätisti. Myös yöunille mennessä se ei enää nukahda tissille, vaan höpisee itsensä sitten uneen sängyssään. No, olkoon niin :) Kai nämä on näitä rytmimuutoksia taas. Ei meillä tunnu olevan kellontarkkaa rytmiä enää, kuten kuukausi takaisin. Nyt poika nukkuu millon sitä huvittaa. Eilen illallakin otti torkut kuudelta ja kahdeksalta yksien torkkujen sijaan.
No en laita hanttiin. Kiva että yöt menee kuitenkin hyvin.

Toissayönä laitoin sille tuttia vaan suuhun neljältä ja se nukkui seitsemään asti. Tai siis ei se sillonkaan herännyt, mutta mun oli PAKKO nostaa se syömään tai olisin räjähtänyt :D.
Eli tässä on jopa itse saanut joinain öinä ihan hyvin unta.
Näen kyllä niin häröjä unia, ettei tosikaan. Toissayönä tappajamaahiset pudistelivat mulle päätään ja mutisivat että "miten tuskallinen tapa kuolla".... Okei??? Samana yönä grillasin Brad Pittin kanssa roskalavojen päällä kanansiipiä.
Olisko tässä lääkityksen paikka?

Eilen kävimme ensimmäistä kertaa metsässä kävelyllä. Poika oli arskat päässä kantorepussa ja nautti silminnähden luontokävelystä :). Sää oli aurinkoinen ja lähemmäs kahtakymmentä astetta plussan puolella. Tosi ihana ja lämmin keli.



Otin eilen (tai sain) myös 2 viikon ilmaisen koeajan viereiselle salille, jossa sitten illalla kävin heti kokeilemassa joogaa. Oli ihan mukavaa. Mentiin sellaisten pienten pehmeiden  pallojen kanssa joogaa, en ole ennen tehnytkään niin! Ajattelin heti että voisin kotiinkin hommata semmoisen pallon ja poika varmaan tykkäisi sellasen kanssa jonkun ajan päästä kans touhuta samalla kun äiti joogaa :) Mitä luulette ;)?

Tänään on hiukan pilvisempi sää.
Sunnuntaina olis ÄITIENPÄIVÄ. Minun ensimmäinen äitienpäiväni... Jännittää ihan. Päivä kai se on muiden joukossa, mutta on kiva nähdä tekeekö mies siitä jotenkin spesiaalin. No, eihän se edes hoksannut, että meilläkin vietetään nyt äitienpäivää ennenkuin asiasta hänelle erikseen mainittiin :D haahahaha

Mielikin on jo paljon pirteämpi, kuin viime kirjoituksen aikana. Olen ottanut nyt vitamiineja ystävän suosituksen mukaisesti ja niillä on ollut kyllä suuri merkitys tähän mielialaan. Kevätaurinko parantaa sitä entisestään!


Missähän kaikki lukijat mahtaa olla, kun kommentteja ei tullut viime kirjoitukseen ollenkaan :( Kurjaa. Mahdanko itselleni täällä höpistä vallan.