Morjes pullanmurut!

Mitä Suomeen? Tai muualle *hihh* onhan mulla täällä Sara ainakin saarellakin seurailemassa. Kiva kun olit taas käynyt. Ja Suvikin <3.

Täällä paistaa aurinko ja pihalla oli 14 astetta, ihan kiva ilma. Pistin pojalle kevyen välikausipuvun takin+housut ja ohuen pipon kun lähettiin keskustaan käymään. Postitin veljen tytölle synttärilahjaksi kauheen kasan Petshoppeja, jotain semmosia pieniä örkkejä jotka on nyt tosi IN (ettäs tiedätte!). Ja käytin pojan puntarilla.
Niin ni sain sitten paljon kommentteja ihan ventovierailta kadulla, että olempa kääriny pojan lämpimästi. Mä vaan totesin, että täällä käy melkonen viima! Olis tehny mieli sanoa, että kannattas teidänki varmaan laittaa ees takki lastenne päälle, jollette pipoa... Siellä lapsetkin joutu kylmässä viimassa veteleen ihan pitkähihasillaan...jotkut jopa teepaidoilla. O__o
Mua tullaan usein ääneen arvostelee, ku pojalla on päällä NORMAALISTI vaatteita!!! Perhana....


Ihmettelin sitten health visitorille ääneen, kun lääkäri väitti ettei 1v tarkastuksia enää oo vuosiin tehty ja sain vastaukseksi että ne tekee health visitor eikä lääkäri. Otti ylös pojan nimen ja oman lääkärin ja mulle pitäs tulla sitten kirje, koska saadaan mennä tsekkailee onko toi jätkä ihan normaali mwhahaha. Kattellaan ja ootellaan siis. Siellä pitäs sitten mitatakkin sentit ENSIMMÄISTÄ KERTAA TÄSSÄ MAASSA!!! PRKL. Tai mittas ne synnärillä, KUN VAADEIN. *pyörittelee silmiään*

Mutta painoa oli 10740g ja suomessa neukussa mittasin pituutta 77.5cm. Hujoppi tosiaan. Ei mahtunu edes makaamaan enää vaa'alle, vaan piti istuttaa siihen :D

Nysse koisii tossa sohvalla ulkovaatteet päällä ihan tyytyväisenä :)
Sisälläkin on tosi viilee...pitää varmaan heittää lämmitykset päälle vaihteeks.

Paikalliset lämmittää kylmimpinä aikoina korkeintaan pari tuntia päivässä, tunti aamulla ja illalla. OIKEESTI. Ja nää kämpät on ihanan kalseita sitten ympäri talven sen takia. Meillä lämmitetään vähän päivälläkin, mutta sen kalleuden vuoksi ei oikeen oo tällä hetkellä varaa...

Nimittäin verottaja muisti mua yli 1200e kirjeellä. Puolet pitäis kustantaa jo joulukuussa ja toinen puoli helmikuussa. Valitan siis rakkaat ystävät ja sukulaiset ja ketä tätä sitten lukeekin, mutta tästä syystä minulta ei tule tänäjouluna KENELLEKÄÄN joululahjaa :(
Nämä mätkyt siis vuokratuloista, eli ensi vuonna odotettavissa sama paska. Kivaa, eikö.
Olen miettinyt pitäisikö kämppä myydä, mutta se 28% veropamaus sekä välittäjän palkkio ei varmaan jättäis mulle penniäkään... :( Joutuisin varmaan maksamaan vielä välistä. Ääh. Vaikeeta.

Nyt on miljoona muutakin rahanmenoasiaa samaan aikaan (kuten aina). Esimerkiksi autosta on kytkin finaalissa ja tämän lisäksi ohjatessa pitää ratti outoa ääntä. Sekin varmaan irtoo kohta... ääg..
Pitäs siis auto vaihtaa toiseen. Appiukko sano jo että hän maksaa mein kytkimen vaihdon (£600) mutta sanoin että tuskin kannattaa, koska se ei ole ainoa remppa tossa autossa, eli halvempaa vaihtaa toiseen. SE ehdotti sitten jotain pientä kauppakassia. NO EI TOD! Meidän takaluukkuun pitää mahtua kahdet rattaat. No sen mielestä poika ei tarvi ens vuonna enää rattaita. Ai ei vai???
Sallin itseni olla eri mieltä.


Voi perse, nyt mun teeni on kylmää O__o. Jäähtyy sisälämpötilassa alta viiden minuutin :D


Suomenreissu oli ja tuli tehtyä ja uusi häämöttää ens kuun puolessa välissä. Sitten mein äiti tulee tänne 23.12-4.1. väliseksi ajaksi <3 <3 <3 Ihanaa!

Miehen vanhemmat muuttaa tänään uuteen taloonsa tuonne jumalanseläntaakse. Eli runsas parin tunnin ajomatka Norfolkin maakuntaan. Ostivat sieltä talon itselleen, jonne mahtuu sitten kaikki lapset kerralla yökylään. Ei mitään järkeä...mut ei mun tarvi ymmärtääkään kaikkea onneksi.


Sormet on niin kohmeessa ettei mitään rajaa. Hitto tota teetäkin, menen heittää sen mikroon! MUR!
Tarttiskohan investoida sellasiin  USB-kädenlämmittimiin jotka näin ebayssa :D Sais heittää tietokoneeseen kiinni kun näpyttelee ja ne pitäs kädet lämpiminä. Toimis mulle ainakin ;) Pistetään joulupukille kirjettä.


Poika sai etukäteis synttärilahjaksi englannin sedältään hienon lelulaatikon:




Ja tässä se vetää viimeistä välipalaansa enkkulan mummulassa eilen :) Syöttis oli jo pakattuna joten kävi se näinkin: