Me saimme maanantaina postipaketin Suomesta. Ihana kanssabloggari Tytti Haaveena oma nuppu blogista lähetti meille äitiyspakkauksen mukana tulleet omppupotkarit, joiden perään huhuilin kirjoituksessani. KIITOS! Sain ne heti päälle maanantain reissulle Southendiin, vanhaan "kotikaupunkiimme". Lähdettiin Jaskan kanssa junalla visiteeraamaan vanhaa työkaveriani Monikaa ja hänen vauvaansa Amelieta, joka syntyi 2vk Jaskaa ennen. Amelie oli kitisevää tyyppiä, vaikkakin hymyili paljon enemmän, mitä meidän poika. Jaska hymyilee vain tarkoille ja valituille ihmisille :D. Mutta Amelie nukkui vain 10-30min päikkäreitä ja niitäkin kuulemma vain pari kpl päivässä. Jaska veteli heidän parvekkeellaan kivat kolmen tunnin päikkärit, niin tuli siinä semmoinen kiitollinen olo, miten meitä onkin onnistanut niin ihanalla ja kiltillä vauvalla, joka vielä kaupan päälle nukkuu loistavasti <3. Kiitollisuuden aiheita on paljon. Minulla ei ole ongelmia löytää jokaiselle päivälle enemmän kuin yksi sellainen.


Tänään Jaska osoitti ensimmäistä kertaa kiinnostusta lelua kohtaan. Kunnian sai leikkikaaresta roikkuva leppäkerttu.


Testasimme tänään myös ekan kerran BabyGAPin toppiksen, koska ulkona on todella kylmä nyt Englannissakin. Hän näytti NIIIN suloiselta siinä <3! Ja  se on tosi lämmin. Hyvä niin. Ei tule Suomessakaan kylmä. Mutta luulin, että se olisi paljon reilumpi. Ja mitä vielä! JÄMPTI KUN MIKÄ!!!! Höh... saisi kasvaa hiukan hitaammin tuo jannu.
Täällä pitää nyt nollan tienoilla tuota lämpötilaa. Toivottavasti ei ala tulemaan enempää lunta. Eilen aamulla vähän sateli lunta, mutta ei jäänyt maahan. Öisin vetää pakkaselle... Lentoja aletaan perumaan, jos lunta sataa enemmän kuin pari senttiä, eikä kentällekään pääse ajamaan, kun motarit ovat tukossa. Täällä kun kellään ei ole talvirenkaita alla :S. Käsittämätön maa.

Michelin mies :)


Saisi tosiaan Englanti ottaa Suomesta mallia ja sama homma toisinpäin!! Englanti voisi ottaa Suomesta mallia talojen rakentamisessa ja Suomessa voitaisiin opetella suvaitsevaisuutta ja sosiaalisuutta.


Hiphei, sain myytyä ensimmäisen vauvanvaatteeni huutonetissä. Tämä keltainen samettihaalari sai uuden kodin. Pitihän se sitten laittaa päälle ensimmäistä kertaa ja ottaa siitä kuvia ennen, kuin lähetän sen uuteen kotiinsa.

Jaskan varpaat :D. Äidiltään perinyt tuon varpaiden harottamistaidon :D


Eilen oli Jaskan 12vk rokotteet. Sille taisi nousta vähän lämpöä, mutta selkeesti sattui jalkoihin, koska seuraavat kolme tuntia itkettiin ja huudettiin täyttä huutoa. Komiat aariat poika veti, siltä ei ääntä puutu. Lopulta hän sitten nuutui soffalle masulteen. Ei ole ennen mahallaan suostunut nukkumaan. Oli pakko ottaa kuva, kun oli niin söpöläinen. Nyrkki suussa nukahti siihen <3

 

Tänäaamuna hän sitten kakkansi kun vaihdoin vaippaa (siitä en viittinyt ottaa kuvaa :D). Kyllä. Kakkasi siis vaihtomattolle!! Sitä oli sitten JOKA PAIKASSA. Voi perhanan perhana mikä kakkafestari siitä sitten tuli. Hän oli jotenkin kumman nuutunut tänä aamuna. Tuijotteli vain kuin tyhjää. Ei heilutellut käsiään tai jutellut tai tai naureskellut... Olin jo ihan huolissani :(. Mutta kyllä sitten alkoi eloa tulemaan, kun kummitäti saapui kotio ja alkoi höpisemään sille :D. Jaska nauraa aina kummitädin naaman nähdessään :)

Hän on myös oppinut nyt kääntämään päätään jos joku haluaa antaa pusua poskelle. :D Kääntää siis päänsä pois :D

Voikohan tuosta rokotteesta tulla maha löysälle? Tänään on tehnyt jokaiseen vaippaan kakkat...paitsi yhteen. Ei ihan noin usein kakkaile yleensä.

 

Kävin eilen illalla pub quizissa ystäväni Anun kanssa. Tänä aikana kukaan ei saanut Jaskaa unille. Hän vietti ajan isänsä kanssa isovanhempien luona. Jotenkin rasittaa, kun kukaan muu ei saa häntä nukahtamaan :(. Minä en voi lähteä pidemmäksi ajaksi minnekään... Olin siis poissa neljä tuntia, mutta hänen piti tuona aikana ottaa yhdet päikkärit. Poika valvoo normaalisti kaksi tuntia kerrallaan. Mutta ei koskaan nuku, jos en ole häntä nukuttamassa. Tämä on nyt testattu  -ja monesti! Neuvoja?


Ensi viikon KESKIVIIKKONA SUOMEEN!!! JEEEEEE!!!!!! Sain tänään tietää, että ystäväni Tiia pohjois Englannista lentää samalla lennolla Tampereelle, joten saan sittenkin apua molemmille lennoille. IHANAA <3 <3 <3 Asioilla on tapana järjestyä.