HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ MYÖS! Täällä paistaa aurinko, mutta on pirun kylmä, 13 astetta ja tuulista. Eli tervetuloa takaisin normaaliin Englantilaiseen säätilaan. PLÄÄH!

Walesin reissu oli tosi onnistunut. Mentiin sunnuntaiaamuna "normaalisti" Billericayhin pubiaamiaiselle miehen, pojan ja Rikun kanssa (miehen veli joka ajoi meidät sitten Walesiin). Syötiin ja syönnin jälkeen palattiin autolle ja sanoin miehelle, että sen täytyy nyt laittaa silmälaput silmille :D. Se ei ollut kovin innoissaan. Kyseli kauheesti että mihen me mennään, kun hällä on vaan nää vaatteet ja lompsa mukana. No minä tietenkin olin pakannut kaikki laukut mukaan jotka oli auton peräluukussa. Sain laitettua ne sinne sillä tekosyyllä, että vien jotakin säilöön anoppilaan maanantaita varten (jolloin mies oletti yllätyksen tapahtuvan). No hän pysyi kärryillä M25:lle asti, joka on siis Lontoota kiertävä moottoritie. Siis käsittämätön suuntavaisto! Englannissa on pelkkiä pikkusia pirun mutkasia teitä ja hemmetin paljon ympyröitä, mutta tuo kerto koko ajan missä me ollaan! Pelottavaa... ite en pysyis kärryillä edes siellä missä oon asunu yli 20 vuotta!

No joo, sitten annettiin sen ottaa silmälaput pois, vaikka meistä se oli pirun hauskaa niin mieheltä alko loppua huumori kesken :).
Se ei hoksannut yhtään mitään ennen, kun tosiaan käveltiin hotelliin sisälle. Luuli että oltiin menossa vielä illalla takaisin kotiin. Oli tosi yllättynyt ja innoissaan kun kuuli mikä on suunnitelma.
Oltiin siis kaksi yötä Pohjois Walesissa paikassa nimeltä Llandudno.
Walesin kieli on outo kieli.... ja kaikki paikannimetkin alkaa tupla L:llä! Outoa.
Se lausutaan kuitenkin jotenkin oudosti "ch" kuulosella äänteellä.



Tämä on otettu meidän hotellin edestä. Kylänen sijaitsi kivassa merenpoukamassa, molemmin puolin rinteitä/kukkuloita. Vuoriksi noita ei kai voi kutsua.
Tulopäivä oli tosi hieno ja aurinkoinen.



Seuraava päivä oli pilvinen mutta eipä ainakaan satanut kuten pelkäsin. Tämä otettu kukkulan päältä. Koko talorivistö jonka näet kuvassa on hotelleita. Käsittämättömän paljon hotelleita! Mahtaa olla tupaten täynnä tämä pikkukylä kesällä.



Mentiin raitsikka-ajelulle vuoren huipulle. Okei, kukkula. Mutta hienot näkymät sieltä oli!



Me raitsikan eessä.


Komeet arskat eikö??? :D
Ei. En ostanut niitä :D Mieli kyl teki! Sopi ku nenä päähän :D



Jaskaltaki irtos hymy hotellihuoneessa, kun äiti harjotti hauiksiaan. Kyllä tommonen runsas 8 kiloo ihan kivasti haukkareissa tuntuu muutaman noston jälkeen :). Tässähän alkaa tulee hirvee kehonrakentajafiilis :D


Ainiin, vielä loppu"kevennys". Mun luottoennustajani ennusti meidän saavan toisen vauvan vielä tänävuonna.
KYLLÄ. Sehän tarkottaisi sitä, että minä olisin nyt raskaana. No, meillehän ei vahinkoja satu ja en ole raskaana, joten en tiedä mitä mahtoi heiluri puhua pötyä tällä kertaa. Mutta aika hauska...ja PELOTTAVA ennustus! Kyllä meinas paskat pörähtää housuseen kun tuon kuulin, kieltämättä.

Minäkin sitten sain vihdoin aikaiseksi hommata oman heilurin ja testasinkin sitä jo kertaalleen ja hyvin tuntui kertovan totuuden, joten jos kaipaat ennustusta, laitahan kysymystä kommenttiraitaan ;)


Pari viikkoa Suomen reissuun!!!! JEEEE!!! Olen ostolakossa tämän kuun, joka on pitänyt tosi hyvin. Olen ostanut kylläkin veljenplikalle tuliaisia, mutta niitä ei kait lasketa, kun eivät tule itselle :). Löysin sille ihanat kesäkuteet ja kassin ja tänään itse maalattavan puisen käärmeen :) Toivottavasti se tykkää. Tai ainahan se tykkää  ;) <3 <3 <3
Kauhia ikävä jo Suomeen!!!



---