Mitenniin randomit otsikot rokkaa tykimmin :) Mun mielestä otsikko on ihan liian vaikea keksiä, siis järkevää sellaista, joten miksei sitten kirjoita siihen ensimmäistä lausetta joka tulee mieleen? Samalla tekniikalla nimesin joskus teininä itse polttelemiani seka-cd-levyjä ja yksi niistä on nimeltään muunmuassa: Feel the ass over the rainbow ja toisen nimi on KABOOM! Eli kyllä, näiden korvien välissä ei paljon järki aina pakota :D:D:D
Mutta se tekee elämästä hauskempaa :D

Viikon mielenpiristäjät ei kuitenkaan ole vanhat cd:t, koska meillä rokkaa tällä hetkellä pelkästään Frööbelin palikat ja mitä-näitä-muksujen-cd:tä-nyt-on.... Mä luulen että jätkä sais pysyviä traumoja, jos heittäsin jonkun vanhan sekaseedeeni soimaan ja Raptorin Oi Beibi räjähtäis ilmaan :D Hmm.... pysytellään siis näissä lastenlauluissa.

Niin viikon piristäjä oli sattumoisin sähköposti, jonka sain eilen (muistaakseni). Eräs saarella asuva neiti oli lueskellut vanhaa Enkeleitä Onko Heitä -blogiani ja kirjoitti minulle sähköpostia siitä. Ihanaa <3 <3 <3. Tosi mukava tietää, että blogia luetaan edelleen (!!!) ja mun höpinöitä jaksaa joku ihan AIKUISTEN OIKEASTI lukea? Musta tuntuu, että täällä ei käy kuin kaksi lukijaa enää :D hahah, mutta ehkä näin säästämme maailman mun jutuiltani ja teemme tilaa järkevämmille bloggareille.




Jaska on alkanut näyttämään lisää äidiltään saamia piirteitä ;). Multa lähti kakarana tuollaista ilmettä jatkuvasti ja siitä on kuviakin. Pitääkin seuraavalla Suomen reissulla kuvata vanhoja kuvia itsestäni, jotta voin laittaa pojan kuvan viereen ja pääsette vertaamaan :D

Huomaatteko myös jotain eroa jätkän kuontalossa?
Ette varmaan, -mutta kerron kuitenkin, eli leikattiin hiuksia tässä joku päivä. Nyt ne ei roiku enää silmillä, eikä korvilla :). Mielestäni vanhensi jätkää jonkin verran ja nyt se näyttää ihan kaksivuotiaalta. Huhhuh! Kooltaankin kyllä hipoo sen ikäistä. O__o

Kävelyreenit sujuvat oikein hienosti, sillä sitä reenataan jatkuvasti. Muutama askel menee ihan ongelmitta ja välillä kävelee huoneenkin päästä päähän. Työnnettävän autonsa kanssa se baanaa pitkin alakertaa ja osaa hienosti kääntää suuntaa :). Nyt ostimme hänelle IKEAsta vihreän pikkutuolin, joka kanssa saa kyytiä aina välillä. Mein oli pakko ostaa tommonen tuoli, koska Jaska varasti pikkutytöltä Westfieldin kauppakeskuksen leikkipaikalla samanlaisen pinkin tuolin törkeästi ja omi sen itselleen :D. Pinkkiä ei kuitenkaan ostettu sattuneesta syystä, mutta tämmönen hankittiin: (näkyyköhän kuva mun loistavilla IT-taidoilla...?!)



No näkyy se ainakin tässä ruudulla.


En tiedä moniko muistaa mun vanhan blogini aiheesta Suomi-Englanti? Mutta tänään pitkästä aikaa päivitin tuota blogia.
www.vaarallapuolellatieta.blogit.fi oli siis sen osoite. No ei mitään, kirjoittelin innoissani kuulumisia ilman vauvalätinöitä (koska ne on säästetty tähän blogiin) ja painoin JULKAISE.
TITTIDIIII!!!!
Etusivu näyttää tyhjää!!!!!!!!!!!!!!!
*sinisiä punasia ruusunkukkia kannan silmissäääniiiii kannan silmissääääniiii.....päläpätipääääää*
Siis jumaleissön! Nyt näkyy punasta. No hermot ei riittäneet sitten kirjoittamaan koko stooria uusiksi, joten jätän ensi kertaan. Aktivoidun nyt siis tuollakin blogissa. Tykkäsin aina blogit.fi:n blogeista enemmän, kuin vuodatuksesta. Mutta tänne tulin lähinnä salasanalla suojatakseni tämän blogin. Nyt sekään ei ole kuitenkaan enää ajankohtaista. Tietääkö kukaan saako blogia siirrettyä toisen palvelimen alaiseksi vanhoine teksteineen päivineen??


Mies siivoaa ylhäällä marsujen häkkiä. Kyllä, meillä on kaksi marsua hoidossa vielä pari päivää. Ja mies on tästä nyt sitten kehittänyt marsukuumeen itselleen. Voi äiti...
Siis se haluaa nyt marsun!! Tai kaksi! VOI TSIISUS: mä tiedän että ne jäis mun ruokittavakseni ja yritin sanoa, että mulla on kädet täynnä ihan muutenkin, kiitos but no thanks.
Mutta saapa nähdä...


Käytiin Readingissa eilen ja sen jälkeen IKEAssa. Readingista noudettiin pois läjä vaatteita mulle + ompelukone, jolla toivottavasti saan toteuttaa joskus haavettani ja neuloa pojalle vaatteita :).
Suomalainen kaveri muuttaa takaisin Suomeen ja sain siltä säkillisen uusia/vähän käytettyjä vaatteita. Kui satuttiinkin olemaan samaa kokoa. Maksoin hälle niistä kaikista nelisenkymppiä ja kummasti piristi mieltä kaikki nämä ihanuudet <3. Parit kengätkin (saapikkaat) tuli mukana ja musta villakangastakki, jonka vein tänään pesulaan :). Ei se likainen ollut, mutta ajattelin kokeilla lähipesulan palveluita.
Kovin kohteliasta ja ihanaa palvelua sain sieltä <3. Niin ja £8.20 maksoi takin pesu.

AINIIN! Nyt mulla on sitten musta takki! JIHUU! Mies kun sano just, että mulla löytyy takkeja kaikissa sateenkaaren väreissä, muttei mustana. :o!!! No totta se puhui.... Mutta eipä voi enää sanoa :)


Nyt taidan antaa periksi tämän päivän osalta. Son moro!