Tervehdys!

Ihana helleviikko takana. Tänään oli +33. Tosin tossa mein terassilla kun oli vaunut, niin niiden mittari näytti yhdessä vaiheessa +57C! O__o
Siinähän vois kohta ruveta keittelee vettä auringon avulla :D
Nautin näistä säistä, en voi muuta sanoa! Tuntuu niinkuin ei olis Englannissa ollenkaan.


Ystäväni Heidi oli visiitillä ma-to ja meillä oli tosi mukavaa. Poika alkaa taas kräninöimään hampaitaan ja saattaa yhtäkkiä vaan ruveta karjumaan ja huutamaan ihan silkasta kivusta :( Voi raasua. Alaikenet on myös parista kohtaa nyt sen näköiset, ettei montaa päivää mene kuin sieltä ensimmäiset piikit pilkistää läpi. Siitä on nyt kauan näkynyt semmoset valkoset kohat, mutta nyt ien näyttää tulipunaselta siitä ympäriltä.
Oon antanut sille homeopaattista kamomilla-jauhetta, joka rauhottaa sitä ja lievittää kipua luonnollisin keinoin. Ei tartte aina olla antamassa parasetamolia :) Toimii.


Eilen oltiin Anun ja Henryn luona visiitillä päivää paistattelemassa heidän takapihallaan <3.
Tää kuva sieltä;



Oli mukava päivä, ja todella kuuma. Sanoin miehelle tänään, että nyt saa luvan tilata sen aurinkovoiteen pojallekin.
Päädyin tähän:
http://www.appuru.co.uk/acatalog/lovea-bio-certified-organic-SPF50-kids-moisturising-sunscreen.html



Se on siis bio-sertifioitu aurinkovoide. £16 per pottu.
Kiitos Suville suosituksesta <3.



Mun tuurilla nää säät kyllä loppuu kuin seinään, kun saan ton pullon käsiini.
Tähän mennessä pojan iho on suojattu vaatteilla ja varjoilla ja niin teen tietenkin jatkossakin, mutta tuo aurinkovoide on silti tarpeen.


Eilisen päivän jäljiltä poika oli ilmeisesti niin uupunut, että nukahti puol kahdeksalta. Oletin nukahtaneen päikkäreilleen, mutta päädyin sen sitten herättämään ysiltä, ettei yöunet venyis kauheen pitkälle. Normaalisti menee nukkuu siinä 22-23 välillä siis.

No saatiin puuro syötettyä, tai mies syötti, minä käväsin suihkussa, ja mies sanoi että tyyppi nukahteli syöttötuoliinsa. Voi raasua! Tyhmä äiti herätti hänet...höh. No ei muutaku tissiä ja sänkyyn nukkumaan. Nukku hienosti AAMUVIITEEN!!! Mä menin iteki siinä puol kymmeneltä nukkumaan vähän pojan jälkeen.
Syötin viideltä ja nukuttiin vielä 7.30 asti! Vau mitkä unet! Heräsin itekkin pirteenä, vaikka aikaisin olikin noustava.


Käytiin ysiltä aamulla jo kävelylläkin ja mulla oli päällä hihaton toppi ja caprit. O__o... OIKEESTI. Täällä ON lämmin! Hahaha... En muista tän kahden vuoden aikana olleen näin lämmintä... Jaa, no olisko viime lokakuussa ollu ku olin viimeisilläni ni yli hellerajan yhden viikon ajan ihan randomisti näin lämmin. Siinä se.
Mies suunnittelee pojalle kahluualtaan ostamista. Mä kyllä sanoin, ettei tartte, koska nää helteet EI tule jatkumaan :D

Mutta ihan kiva että on lämminkin välillä. Sain tänään pestyä kaikki mein pyykitkin ja vielä kuivuivatkin pihalla. Hienoo!




Tuossa vielä kuva pojasta konttausharjotuksissaan. Naapurin Kelly (taustalla) tykkää opettaa sille tommosia...huhhuh...ei olis kyllä ihan pakko. Kauaa tohon ei nimittäin mene! Nyt se jo nykii itteään eteenpäin tossa asennossa.
Onnea vaan mein äiteelle, joka tulee runsaan parin viikon päästä tänne pariksi viikoksi ja saapi viettää kokonaisen päivän kaksisteen pojan kanssa, kun me mennään Royal Ascottiin Lontooseen (tai Readingiin tarkemmin ottaen). Hihhih... siinä voi jo sillon olla menoa ja melskettä ;)



Ihanaa, poika on petissä, kello on yhdeksän ja mä taidan painua ton jäätelöni jälkeen perästä, jonka mies tohon äsken toi <3.


Hyvää viikonloppua!