SISÄLTÖVAROITUS; saattaa sisältää kakkan jäämiä ;)


On se rankkaa puuhaa tuo kakkan vääntäminen, kunnei se yhtäkkiä olekkaan löysää.
Alotettiin Lukaksella kiinteitä maistelemaan, kun hää oli 3kk ikäinen. Pikkuhiljaa banaanilla.
Nyt sillä menee kaksi ateriaa päivässä ja ruokahalu pojalla vaan kasvaa ja kasvaa. Aamulla puuroa+hedelmä- tai marjasosetta ja päivällisaikaan juures+hedelmäsosesekoitusta.
No nyt oli pari päivää taas kakka tosi tiukalla, mutta tänään siihen löytyi syynsä. Kakka olikin niin kiinteää, ettei poika osannut puristaa sitä pihalle.

Aamusti sitä sitten vähitellen alkoi tulemaan ja pää punaisena tuo sitä ähersi. Voi raasua... välillä vähän itkettikin. Sain sitten otettua vaipan pois niin johan sieltä tyhjeni loppukin suoli. Voi luoja... Meillä oli oikein kakkafestarit! Poika makaa selällään lattialla puklurätin päällä kun huudan miehen yläkerrasta auttamaan.
Mies pitää poikaa jaloista ja jätkä pusertaa kakkaa minkä ehtii ja minä pyyhin peppua :D :D
Sieltä tuli niin paljon kakkaa, ettei olisi mahtunut kahteenkaan vaippaan. APUA! Ilmankos oli vähän hymy tiukassa tänäaamuna, kun tuommonen vaivasi mahaa. Ja nyt se sitten nukahti, kun otti niin voimille tuo kakkan pusertaminen ulos.
Ihana pieni <3
PS. Meni muuten puklurätti roskiin :D Ei mahtunut edes vaippapussiin sen kakkamäärän kanssa... käsittämätöntä. Miten sellanen voi mahtua tommosen pienen sisälle!?

Mä luulen että ne on noi juurekset mitkä vähän tökkii sen mahassa. Puurot ja hedelmäsoseet tulee kivasti läpi, mutta juurekset tuo ilmaa ja ummetusta :( Mahalla menee aikaa tottua näihin. Tai suolistolla siis...

Tämmäsiä me syötellään aika paljon;

 Tuota vihreää ei olla kokeiltu, kun parsakaali aiheuttaa itsellekin ilmavaivoja ja maidon läpi vauvalle. Joten ootellaan sitä nyt vielä. Itse olen tehnyt omena-päärynä sosetta ja tänään teen luumusosetta.

Meillä hajosi astianpesukone. Huomenna tulee putkimies sitä kurkkaamaan. Ärsyttää jo valmiiksi. Sanoi tulevansa 9-12 välissä, mutta tää putkimies ei ole KERTAAKAAN tullut ajallaan paikalle. Normaalisti saadaan soitella pari kertaa peräänkin kunnei äijää kuulu. Ei näy tajuavan, että lapsiperheessä vois olla rytmi?
No ääliö mikä ääliö. Jollei huomenna kuulu puoleen päivään mennessä, ni mä en päästä sisälle. Soitan vuokranantajalle, että olkoon kuinka paljon tuttu putkimies tahansa, mutta minä haluaisin luotettavamman tyypin ensi kerralla kiitos nam.
Plus tää kaveri vetää aina kengät jalassa yläkertaan, vaikka oon pyytänyt ottamaan kengät pois. IDIOOTTI...MUR!

Miehen loma loppuisi sitten tänään :(. On ollu kyllä kiva pitää sitä kotona. Mahtaako Lukas vallan kyllästyä taas äidin naamaan... pitää keksiä huomiselle jotain tekemistä.

Oon myynyt nyt mammavaatetta, normivaatetta ja vauvanvaatetta pois ja saanutkin ihan kivasti sitä liikkeelle pois kaapeista. Ensi kuussa loppuu äitiyspäiväraha, joten pitäis miettiä millä sitä lähtee tienaamaan, vai onko pakko mennä takas töihin ja hankkia pojalle lapsenvahti. En millään haluais pistää sitä hoitoon vieraalle tän ikäsenä.


Odotellaan kovasti Suomen reissua jo <3 <3 <3
Runsas pari viikkoa olis siihen aikaa. Mahtaako väki enää tunnistaakkaan poikaa... iso mötkö tuo jo on. Ans kattoo jos vaikka nähtäis pappakin tällä reissulla. Se on viimeks nähny pojan kuuden viikon iässä! Vähän taitaa olla eri näköä nyt :D:D:D

Ostettiin semmonen kuvakehys tuolta Walesin reissulta, johon laitetaan ekalta vuodelta joka kuukaudelta kuva ja mä nyt oon valinnut siihen 6 ensimmäistä kuvaa (eka on siis vastasyntyneestä +5:ltä kuukaudelta). Kauhiasti muuttunut tuo poika kyllä! Posket on kuin hamsterilla!!

Tämä pääsiäismaanantai menee varmaan vähillä munilla, sillä mies veti eilen kauheen satsin ja oli ripulilla sen takia koko yön :D Hahahaha.... tämmästä tänne! Hyvää pääsiäisen loppua teille!




Suvi: Samaiset farkut juur kyseessä :) Otan ne mukaani jos viitsit assistentata mua lyhentämään niitä <3 <3 <3