Matkatunnelmissa ollaan Jaskan kanssa. Mies on vieläkin autuaan tietämätön siitä, että ylihuomenna koittaa lähtö Pohjois Walesiin. Tosin se on vielä sunnuntai aamullakin tietämätön asiasta :D. En edelleenkään aio kertoa hänelle minne olemme menossa ennen, kuin hän itse tunnistaa seudun. Täältä on neljän tunnin ajomatka...tai hänen veljensä ajellessa ehkä kolmen tunnin ajomatka. Mutta aion kyllä sanoa että ajaa rauhallisesti, kun on vauva kyydissä. Mua on alkanut pelottaa kova vauhti siitä asti, kun olin raskaana. Jännä juttu...ennen nautein vauhdista!

Laitan pari kuvaa tähän, jotka googletin Snowdonian maisemista (jonne siis matkaamme). Ainoa huono puoli on se, että tämä sää ei seuraa meitä sinne, vaan sinne on luvattu viileää ja sateista ilmaa :(



Mount Snowdonille (vuori) menee aito höyryjuna, jonne olisi tarkoitus mennä. Toki se maksaa aivan järkyttäviä hintoja, joten katsotaan raaskitaanko. Kuulemma about 30 puntaa per lippu...huhhuh...



Snowdonian puistoissa on kauniita vesiputouksia ja odotan kovasti, että sade taukoaisi sen verran että päästäisiin kävelemään edes yhteen puistoon. Toki näihin puistoihinkin maksaa sisälle (kuten joka paikkaan) että hyvä jos mennään sinne yhteen puistoon ja se siitä :)



Kaunista vuoristo- ja merimaisemaa on siis luvassa. Toivottavasti aurinko edes vähän pilkistäisi pilven takaa, sillä kuvat on aina kauniimpia kun aurinko paistaa :). Ja mieli paljon parempi tietenkin.


Lupauduin tänään naapurin Kellyn poikaa vahtimaan, jotta Kelly pääsee pubissa käymään ystäviensä kanssa. Hän on yksinhuoltaja, eikä pääse koskaan ulos, joten tottakai autan. Tiedän, että pää hajoaa vähemmästäkin!
Poika on siis nukkumassa ja minä vahdin ettei hän herää... tai jotain sellaista :). En ole koskaan kovin onnistuneesti ollut leikki-ikäisen vahtina, vai miksikä 1.5 vuotiasta suomeksi kutsutaan? Jokatapauksessa... Katsotaan mitä siitä tulee, jos hän herää eikä siinä olekkaan äiti.
Mies saapi siis katsoa Lukaksen perään tänäiltana. Sillä alkaa loma tänään, joten se tekee sen kunniaksi ylitöitä töissä :S. Äähh...en ymmärrä.

Kokkailin eilen pellillisen pizzaa ruuaksi ja laitoin päälle eiliset bolognesekastikkeen, pinaattia, fetajuustoa ja kirsikkatomaatteja. Aivan saiiiiraan hyvää! NAM!!!
Voitteko kuvitella, ettei Englantilaiset ole kuulleetkaan, että pizzan päälle laitettaisiin jauhelihaa??? Oikeesti?? Se oli miehelle hirvee shokki joskus kun tein ekaa kertaa pizzaa, samoin hänen perheelleen ja eilen Kellylle, joka meillä oli syömässä. Hahah...aina yhtä hauska juttu!
Niin monet Suomalaisille jokapäiväiset normijutut on tässä maassa outoja juttuja. Kuten kissan taluttaminen ulkona valjaissa :D




Siinä kuvaa meidän uudesta olkkarin hyllyköstä. Meillä oli siis kaksi pienempää noita Ikean hyllystöjä ja ostettiin viikko takas tuo korkein. Laitettiin sitten telkkari tuohon päälle, jotta se olisi korkeammalla turvassa, kun poika alkaa liikkumaan.
Mies on siis huolissaan uudesta 3D telkkaristaan, jonka sai synttärilahjaksi :D MWhahahaha...miehet!
Mutta näyttää kivalta myös. Oon tyytyväinen.
Vähän sisustamista kaipaa vielä noi kolot. Lopusta huoneesta en viittikkään laittaa kuvia, kun on tosiaan niin sekaisen näköistä vielä. Mutta olen niin kauan luvannut asunnosta kuvia, että kyllä nyt jo pitäis pikkuhiljaa alottaa ;) hahaha eikö?
Ensi kerralla enemmän :)

Poika heräilee, joten äitiä/viihdyttäjää/palvelijaa/maitotiskiä/pepunsiivoojaa/kantojuhtaa kaivataan.
Hyvää viikonloppua!!


Loppuun vielä kuva kaveruksista soffalla; Lukas oikealla ja Henry vasemmalla.